Starity

Megjelent Tarja Turunen új videoklipje

2013. július 11. 10:10   |   Szerző: kicsikoki

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tarja Turunen első videoklipje a Victim Of Ritual című számhoz készült, ami a nyár végén megjelenő Colours In The Dark lemez első számaként lesz hallható.

hirdetés
Megjelent Tarja Turunen új videoklipje

A finn szépség, Tarja Turunen negyedik stúdióalbuma a nyár végén jelenik meg Colours In The Dark néven. Első kislemeze a Victim Of Ritual, ami a CD-n első számként szerepel majd.

A július 10-én debütált klipben maga Tarja is feltűnik, aki színt hoz a sötétségbe, majd művészekkel együtt harcolnak ellene. A Victim Of Ritual egyébként az énekesnő egyik kedvenc száma az albumról, amit Ravel Bolerója ihletett.

Az új album augusztus 30-án jelenik meg az EARMusic által, amin 9 hónapos kislánya, Naomi is szerepel, mivel a borítón az ujjlenyomata kap helyet, egy dalban pedig a sírását is hallhatjuk. Az új dalok Tarja elmondása szerint a halálról és a fájdalomról szólnak, de ugyanakkor a boldogságról és a szerelemről is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek