Starity

Októberben jön a KoRn új albuma

2013. július 11. 14:02   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma reggel jelent meg az együttes hivatalos Facebook-oldalán egy közlemény legújabb stúdióalbumukról.

hirdetés
Októberben jön a KoRn új albuma

Az amerikai metal együttes májusban töltött fel YouTube-csatornájára egy előzetest az albumhoz, majd további információk is nyilvánosságra keültek. Lássuk, mit érdemes tudni az albumról!

10 év után ez lesz az első korong, amin Brian „Head” Welch is közreműködik, ami mind zenésztársait, mind a banda rajongóit örömmel tölti el.

Az együttes gitárosa, James „Munky” Shaffer a következőt nyilatkozta az albumról, amely a The Paradigm Shift címet kapta: „Az új album az Issues és az Untouchables keveréke lesz. Egyszerre lesz melodikus és agresszív.” Ugyanakkor az sem kizárt, hogy az együttes felvesz az albumra néhány dubstep–metal számot, amilyeneket a két ével ezelőtti The Path Of Totalityn is hallhattunk.

Az énekes, Jonathan Davis nemrég elmondta, hogy az albumon körülbelül 15 szám lesz hallható, hat címet pedig már el is árult: Never Never, Victimized, Prey for Me, Love and Meth, Mass Hysteria, Spike in My Veins.

Az album producere Don Gilmore volt, aki korábban már a Linkin Parkkal is dolgozott együtt. A The Paradigm Shiftet a Bakersfield-i Buck Owen's stúdióban illetve a Los Angeles-i NRG Recording Studiosban vették fel.

A hírek szerint az első kislemez 2013 augusztusában jelenik meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek