Starity

Szerepet kapott Adam Lambert a Glee-ben

2013. július 11. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert saját karaktert kapott a Glee – Sztárok leszünk című sorozatban!

hirdetés
Szerepet kapott Adam Lambert a Glee-ben

Adam Lambert egyik nagy álma teljesült, hiszen ősztől állandó szereplő lesz a Glee – Sztárok leszünk című sorozatban! Lambert korábban jelentkezett Finn szerepére, csak a meghallgatáson túl öregnek találták a szerelmes hős szerepéhez.

Adam Lambert tehát csatlakozik az ötödik évadhoz, amit a sorozat készítője, Ryan Murphy jelentett be a Twitteren: „Nagyon izgatott vagyok, hogy végre bejelenthetem: a szuper-tehetséges Adam Lambert idén ősszel csatlakozik a Glee szereplőgárdájához!” Adam természetesen azonnal reagált rá, és elmondta, ő is hasonlóan lelkes.

Az epizódok száma és az általa megformált karakter még továbbra is kérdéses, de állítólag az egész évadban élvezhetjük színészi játékát. Egyébként már lassan egy éve felvetődött a pletyka, hogy Adam szereplő lesz a sorozatban – akkortájt kezdődtek a találgatások, mikor bekövette az egészt cast a Twitteren.

Az ötödik évad első részét szeptember 19-én kezdi el vetíteni a FOX, míg a forgatás holnap kezdődik.

Lea Michelle még 2009-ben nyilatkozta a következőket az énekesről: „Annyira szeretnék Adam Lamberttel együtt énekelni! Szerintem hihetetlen tehetséges. Egy vokálos csodabogár. Olyan, mintha edzeni szeretnél: ha jól akarod csinálni, akkor a legjobbal együtt akarsz edzeni… így érzek Adam Lamberttel. Ez a metafora jutott eszembe.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek