Starity

Zachary Levi Live volt tegnap

2010. augusztus 15. 00:12   |   Szerző: Domcicc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazai idő szerint tegnap este 23.00 órakor indult egy élő felvétel a Twitcastingon keresztül, Zachary Levi, a Chuck főszereplője által, melyhez a rajongók is hozzászólhattak.

hirdetés
Zachary Levi Live volt tegnap

A sorozat névadó karakterének megformálója, aki nemrég nyert a Teen Choice Awards akció kategóriájában, nagy örömet okozott rajongóinak az élő felvétellel. A Twitter-, illetve Facebook-oldalán jelentette be, hogy épp akkor látható élőben az iPhone-ja és a Twitcasting.tv által. Aki szemfüles volt, elcsíphette a néhány perces showt, amelyben Zac a barátait és magát vette. A rajongóknak igazán tetszett ez, és Zac figyelte is a reakciókat, mert néhány ember hozzászólására reagált is egy-egy köszöntéssel az adott országnak, államnak, melyből épp írtak neki. Sajnos ezt a felvételt nem rögzítette az utókor számára.

Nem szabad csüggedni, ugyanis Zac további két alkalommal is bejelentkezett, és ezúttal rögzítette is a felvételeket. Mindkettő a Chuck negyedik évadjának forgatásán készült, az egyik éjszaka, a másik már világosban lett felvéve. A sorozat imádóinak örömére a felvételeken Yvonne Strahovski (aki szintén hazavihetett egy Teen Choice Awards-deszkát) és Adam Baldwin is látható, amint a kamerába beszélnek. Zac felvette szinte az egész stábot, és rengeteg emberrel kommunikált közben, a biztonsági őrtől kezdve a dublőrén át mindenkivel. Őket is bevonta a rajongókkal való érintkezésbe: kérte, hogy köszönjenek. Ezek a felvételek megtekinthetőek itt.

Remélhetőleg ma este, vagy később is lesz még hasonló élő adás Zachary Levitől. Ha regisztrálva vagy a Twitteren, te is hozzászólhatsz, és kérheted Zacet, hogy köszöntse a magyarokat is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek