Starity

Sofia Vergara nem hisz a természetes megjelenésben

2013. július 11. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Modern család 41 éves sztárja mindig tökéletes sminkben, mélyen kivágott ruhákban és magas sarkúban jelenik meg a nyilvánosság előtt. Nem nehéz napi 24 órában szexinek lenni?

hirdetés
Sofia Vergara nem hisz a természetes megjelenésben

„Nem. Latin-amerikai vagyok; bármit is csinálok. Ez automatikus – nyilatkozta a Harper's Bazaar augusztusi számában. – Lezuhanyozok, megcsinálom a hajamat és a sminkemet. Számomra ez olyan, mint a borotválkozás. Nem hiszek a természetes megjelenésben. A rúzs színesebbé teszi az arcodat! Hacsak nem vagy Gisele Bündchen, vagy 19 éves, szükséged van valamire.”

Vergara a kiegészítőket is nagyon fontosnak tartja – aminek természetesen mindig harmonizálnia kell a ruhájával. Öt Birkin-táskája van a Hermestől, mindegyik egy kisebb vagyonba kerül, de ő nem tagadja, hogy fétisként imádja a táskákat.

„Azt mondtam Manolónak [Vergara 21 éves fia]: 'ha nem lesz pénzem a főiskolai tandíjadra, csak add el a Birkineket.' Az üzleti menedzserem egy nagyon hagyománytisztelő zsidó pasi. Minden alkalommal, amikor veszek egy táskát, felhív: 'Sofia, itt Craig. Te vetted ezt, vagy ez valami csalás?' Én meg mindig azt felelem 'Nézd, Craig … mit szeretnél jobban? Ha pezsgőt innék, drogoznék és pocsékolnám a pénzt vagy ha táskára költeném? Ezek értékesek. Ezeket Manolo el tudja adni!”

Jelenleg Vergara a legjobban fizetett televíziós színésznő, évente 19 millió dollárt keres, így megengedhet magának még néhány Birkint!

A fia mellett a vőlegénye, az üzletember Nick Loeb a másik legfontosabb férfi Vergara életében. Néhány évvel ezelőtt találkoztak egy Golden Globe-díj-átadó gálán, ahol közös asztalhoz ültették őket.

„Azonnal veszekedni kezdtünk – mesélte a színésznő, hozzátéve, hogy nyomban megtetszett neki a jóképű férfi. – Igazán helyes pasi. Majdnem 190 cm magas, kék szeme van és dús fekete haja. Vagyis valaha fekete volt. Most már sok benne az ősz szál. Nick azt mondja, hogy miattam őszült meg.”

Vergara hamarosan munkába áll, hogy Gloria Pritchettként az ötödik évadot is végigjátssza. Azonban reméli, hogy egy nap egy teljesen eltérő szerepet fog kapni.

„Nem hiszem, hogy valaha lesz egy jobb szerepem. De azt hiszem – és ebben a fiam és a pasim is egyetért velem — hogy el tudnék játszani egy őrült szociopatát. Nem viccelek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek