Starity

A Fanning testvérek új divatkampányban

2013. július 11. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dakota és Elle Fanning már korábban is megmutatták, hogy jóval érettebbek a koruknál – ez most az öltözködésükben is megmutatkozik.

hirdetés
A Fanning testvérek új divatkampányban

A színésznőként igen népszerű testvérpár lett a J.Estina őszi kampányának arca és együtt szerepelnek a promóciós fotókon, amelyeken a legújabb ékszer- és táskamodelleket mutatják be. Azonban a kortársaik pikáns képeivel ellentétben – vegyük például Rihanna meztelen testét, amellyel a Nude nevű parfümjét reklámozta – ezek az ifjú hölgyek tetőtől talpig fel vannak öltözve.

A 15 éves Elle és 19 éves nővére, Dakota tökéletes sminkben és frizurával pózol a képeken, mindketten úgy festenek, mintha már betöltötték volna a huszadik életévüket. Mintha fiatal üzletasszonyokat látnánk, vagy éppen ebédre igyekező hölgyeket. Olyan elegáns kosztümöket, ruhákat és kiegészítőket viselnek, amik nem igazán jellemzőek az ő korosztályukra.

Alig két évvel ezelőtt az akkor 17 éves Dakota a címlapokra került. Az extravaganciájáról ismert Marc Jacobs őt választotta modellnek a legújabb parfümjéhez. Dakota egy csinos rövid ruhácskában ült a padlón, a lábai között egy túlméretezett parfümös üveget szorongatva. A reklámfotót „szexuálisan provokáló”-nak nevezték és azonnal betiltották az Egyesült Királyságban.

Még abban az évben a fiatal színésznő egy interjúban elmondta, hogy meglepte a betiltás és jót nevetett az egészen.

„Ha valamit bele akarsz látni abba a parfümös üvegben, akkor gondolom, megteheted. De ugyanakkor feltenném a kérdést: »Miért fordul meg ilyen gondolat a fejedben, te perverz?«” – nyilatkozta a Glamour magazinban. „Szeretem Marcot és megbízom benne, és jót nevettünk az eseten.”

Ezalkalommal azonban nem kell ilyen botrányra számítanunk, hiszen a lányok igazán konzervatív stílusban láthatóak a képeken.



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek