Starity

Megjelent Kendra Wilkinson önéletrajzi könyve

2010. augusztus 15. 10:10   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőkeség 24 évesen kiadta visszaemlékezéseit, ami 2010. július 6-án jelent meg könyv formájában a könyvesboltokban. A regényt fiának, Hank Baskett IV-nek ajánlja.

hirdetés
Megjelent Kendra Wilkinson önéletrajzi könyve

A Sliding into Home (ami magyarul körülbelül annyit tesz, 'Hazacsúszás') című életrajzi könyv egy hónappal a megjelenése után a negyedik helyen végzett a New York Times sikerkönyvlistáján.
„Alig hiszem el! Annyira jó érzés. Mindez nem történhetett volna meg nélkületek. Annyira köszönöm a támogatást... a világot jelenti nekem. Remélem, legalább annyira élvezitek a könyv olvasását, mint ahogy én élveztem az írását!”

Augusztus elején rendezett egy ingyen könyvátadást öt szerencsés nyertesnek, és azt írta, alig várja, hogy újból megtehesse. „A legszerencsésebb lánynak érzem magam a világon. Van egy férjem, akit imádok, egy babám, és most egy életrajzi könyvem is” — nyilatkozta lelkesen Kendra Wilkinson.

A Playboy-mogul Hugh Hefner mindenben támogatja; már Twitteren kampányol exbarátnője tv-showja, illetve életrajzi könyve mellett.

Kendra egyébként 2008. novemberében hagyta el a villát. A Playboy-villa lányai 5. évadának befejező epizódjában láthattuk az új házát, és azt is elmondta, találkozott valakivel, de nem akarja megcsalni Hefet; inkább kiköltözik. A szerencsés férfi Hank Baskett focista lett, akivel hamarosan összeházasodtak a Los Angeles-i Playboy-villában, majd 2009. december 11-én megszületett első közös babájuk, aki apja után a Hank nevet kapta.

A könyv az Amazon.comon megrendelhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek