Starity

Lessünk be Miley Cyrus otthonába!

2013. július 12. 19:07   |   Szerző: miley900

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley egy 3,9 millió dolláros házban él vőlegényével, Liam Hemsworthtel és kutyáival, Floyddal, Happyvel, Mary Jane-nel és Beannel Los Angeles sztárnegyedében, Studio Cityben.

hirdetés
Lessünk be Miley Cyrus otthonába!

Az énekesnő egy 3,9 milliárd dolláros, az az egy majdnem 900 millió forintos házban él vőlegényével, Liam Hemsworthtel és kutyáival, a szülei szomszédságában, Los Angeles sztárnegyedében, Studio Cityben.

A ház nagyon modern, öt hálószoba, hét fürdőszoba található az egyik szárnyban. A főépületben van a konyha, a nappali, egy fal tele ablakokkal, ami ugyan szép kilátást ad az udvarra a medence felé, de az utcáról senki sem lát be.

Emellett van egy wellness fürdőszoba, amiben egy extra méretű kád található. A konyha oldalából egy családi szoba nyílik, és ha az énekesnő kilép az ajtaján, a több száz négyzetméteres kertben megtalálja a teniszpályát, úszómedencét és a garázst, amiben több autót is tart.

Miley rendelkezik egy úgymond pihenőszobával is, ami hasonlít a nappalira – mindössze egy kinyitható ágy, hófehér szőnyeg, egy beépített TV és egy fotel található benne, mégis Miley azt nyilatkozta, hogy ez a kedvenc szobája.

A ház kertjében helyet kap egy nagy terasz, ami a konyha széléből nyílik egy üvegajtón kereszül. Kanapéval, fotelokkal és egy asztallal van berendezve, mellette pedig fehér kövekből kirakott út vezet a kijárat felé.


Miley konyhája nagyon modern stílusú. Amellett, hogy nagy, van benne pizzasütő, TV és több, mint 25 szekrény, amiben az énekesnő az ételeket és konyhai eszközöket tárolja. Egyből a konyha mellett van egy étkező, amit általában a barátnőivel szoktak használni.

A hét fürdőszoba nagyjából ugyanolyan berendezésű, mindegyikben van egy zuhanykabin, szekrények, kád és mosdó.

Az úszómedence két részből áll: a jobb sarkán található egy kis elkerített rész, ez a jakuzzi részleg. Cyrusék ügyeltek rá, hogy senki ne lásson be az udvarba, magas kerítést és fákat tettek otthonuk köré, hogy zavartalanul élvezhessék a pihenést.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek