Starity

Victoria Justice hálás rajongóinak

2013. július 11. 21:09   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Victoria Justice elmondta, hogy minden sikerét rajongóinak köszönheti, illetve beszélt a turnéjáról és életéről is.

hirdetés
Victoria Justice hálás rajongóinak

Victoria Justice egy új interjú során mesélt karrierjéről, rajongóiról és nemrég megjelent számáról, illetve turnéjáról is. Először a Big Time Rushsal közös turnéjáról kérdezték – nagy örömmel mesélt és elmondta, hogy sok új dolgot élt át és fedezett fel.

„Ez a turné számomra nagyon fontos. Ez a második, de itt nem egyedül, hanem a Big Time Rush-os srácokkal vagyok együtt, akik fantasztikusak. Most jóval nagyobb közönség előtt lépek fel, mint eddig, mert a srácokat nagyon sokan imádják. Nagyon sok a kellék, a világítás, a tánc. Ez teljesen új és nagyon jó. Ez az első alkalom, amikor nemcsak a Victorious dalait éneklem, hanem a sajátjaim is helyet kapnak az előadáson.

Szerinte a zene és a színészet két külön dolog, és örül annak, hogy mindkét műfajt szét tudja választani a másiktól. Most, hogy vége a sorozatnak, saját zenei világba merészkedik, albuma, a Gold ugyanis javarészt pophangzású.

„Olyan volt, mintha újra be kellett volna vezetnem magam a zene világába. Izgalmas. És nemsokára a videoklip is megjelenik.”

Victoria tisztában van azzal, hogy mindent rajongóinak köszönhet, és elképesztően hálás azért, hogy továbbra is támogatják. Nélkülük nem nyerhetett volna a Kids Choice Awardson, ezért pedig rendkívül szerencsésnek érzi magát.

„Mindig sírok [a díjátadón]. Sírtam idén, sírtam az elmúlt években. A rajongók hihetetlenek, ők tartják fenn a show-t, nagyon támogatóak. Sajnos nem tudtuk megadni nekik az igazi nagy finálét, de majd egyszer újra összejövünk, a jelek szerint nemsokára, de ez titok. Szóval a csúcson hagytuk abba, de ez így volt jól, így kellett lennie. Köszönöm mindazt, amit kaptam.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek