Starity

Melissa Benoistot eljegyezték

2013. július 12. 14:02   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Senki sem hitte volna, hogy a két fiatal színész együtt van, azt végképp nem, hogy még jegyben is járnak! Egy közeli forrás elmondta, hogy Blake Jenner megkérte a lány kezét.

hirdetés
Melissa Benoistot eljegyezték

Csak úgy forr a levegő a Glee háttérfalai mögött, ugyanis Blake Jenner és Melissa Benoist hivatalosan is együtt vannak, és a pár között lehet valami igazán különleges, ugyanis Blake eljegyezte barátnőjét – számolt be egy forrás az Us Weeklynek.

A 20 éves fiút Ryder Lynnként ismerhette meg a közönség a Glee sorozatban, de a producerek – közöttük Ryan Murphy – indítottak egy olyan vetélkedőt, amelyben az énekesek és színészek csaptak össze, hogy bekerüljenek a sorozatba, ami a The Glee Project címet viseli, amit Blake nyert meg. A 24 éves színésznő, Benoist az új Rachel Berryként csatlakozott a sorozat 4. évadához, ahol Marley Rose-t személyesíti meg.

A pár nemrég nyilvánosan is elismerte a kapcsolatukat, amit az ET Canadával folytatott Twitter-beszélgetésben erősítettek meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek