Starity

Demi Lovato: „Szexvideó a hírnév kulcsa”

2013. július 13. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Heart Attack énekesnője a napokban újabb interjút adott – többek közt azt is elmondta, Miley Cyrusszal, Selena Gomezzel és Taylor Swifttel alapítana zenekart.

hirdetés
Demi Lovato: „Szexvideó a hírnév kulcsa”

Az új albumod sokkal jobb, mint a legutóbbi. Ezt észrevetted te is, miközben dolgoztál rajta?

– Köszönöm. Miután befejeztem az Unbroken felvételeit, egy jó ideig úgy gondoltam, hogy nagyszerűen sikerült, de aztán az előzőekkel ellentétben ezeket a dalokat sokkal hamarabb meguntam, és rájöttem, hogy talán mégsem a legjobb. Amikor elkezdtem a következő lemez felvételeit, tudtam, hogy olyan dalokat kell szereznem, amik izgatottá tesznek. Ha popelőadó akarok lenni, akkor fülbemászó dalokat kell írnom.

– Nemrég azt mondtad, hogy a hírnév 10 évvel öregített. Most 20 éves vagy, szóval milyen érzés 30-nak lenni?

– Nos, inkább érzem magam negyvennek. Nagyon jó.

Tetszik, hogy öregszel?

– Szerintem az öregedés egy kiváltság, és hálás vagyok minden egyes napért. Ha képes leszek ténylegesen megérni a 30 éves kort, az egy hatalmas áldás lenne számomra.

- Ha lenne egy lányod, és 15 éves korában odaállna eléd és azt mondaná: híres akar lenni, mit felelnél neki?

– Amikor az emberek azt mondják, hogy „Híres akarok lenni. Sztár akarok lenni”, fel kell tenned nekik a kérdést: „Mik a szándékaid? Ha csak híres akarsz lenni, akkor készíts egy szexvideót.” Szóval azt mondanám neki: „Ha azért csinálod, mert elismert színésznő vagy énekesnő akarsz lenni, akkor kövesd az álmaidat. De ha csak azt akarod, hogy a paparazzók a nyomodban legyenek, akkor gondold át újra, hogy mi is folyik a kis fejecskédben.” Őrület, hogy napjainkban az emberek mennyire összekeverik a két dolgot.

Irigykedsz egy kicsit a Daft Punkra, hogy képesek más emberekkel elvégeztetni a nyilvános megjelenéseiket?

– Teljes mértékben igen, különösen arra, hogy elmehetnek egy étterembe anélkül, hogy az emberek utánuk mennének, és kellemetlen helyzetbe hoznák őket.

Ha egy étteremben lennél, és a partnered egy robotsisakot viselne, mit tennél?

– Valószínűleg távoznék.

Elég privát híresség, de van valami jó pletykád esetleg Barneyról?

- Nos, Barney, a dinoszaurusz igenis valóságos. Nem tudom, hogy milyen pletykát szeretnél hallani róla. De tegyük fel, ha Barney nem létezett – és ezt nem igazolom és nem is tagadom, és azt sem mondom, hogy lehet aláírattak velem egy titoktartási szerződést, ami miatt sosem mondhatom, hogy valójában nem létezik – akkor én egy nagyon jóképű férfinak képzelném el. És izmosnak kell lennie, hogy viselni tudja azt a jelmezt. És lehet, hogy igen, de lehet, hogy nem, ő volt a gyerekkori szerelmem, míg a műsoron dolgoztam. Ilyen lenne Barney, ha nem létezett volna.

Kivel könnyebb együtt dolgozni, Barneyval vagy X Faktros mentor társaddal, Simon Cowellel?

– Egyértelműen Barneyval...

Lehet, hogy indítok egy Kickstarter projektet annak érdekében, hogy támogassam az újabb Rocktábor filmet. Mennyit fogadnál rá?

– Őszintén, semennyi pénzt nem tennék rá. Nem vállalnám el. Bármennyire is szeretem a Disney Channelt és hálás vagyok azért, amit értem tettek, de ez a fejezete az életemnek már lezárult. És ennek nagyon örülök.

Egy korábbi Disney-csillag azt mondta, olyan hangod van, mintha lenyelted volna Pat Benatart. Melyik jelenlegi popelőadót ennéd meg legszívesebben?

– Valaki ezt mondta? [nevet] Hát, úgy nőttem fel, hogy Kelly Clarksont és Christina Aguilerát hallgattam, szóval ha egyikőjüket lenyelhetném, az király lenne.

A két legjobb dalt [Shouldn't Come Back & Warrior] az albumod végére tetted. Ez nem számít csalásnak?

– Csalás? Vagy inkább okos húzás? Ez itt a valódi kérdés, barátom.

Ha ebben a pillanatban arra utasítanálak, hogy hozz létre egy lánybandát két másik női előadóval, kiket választanál?

– Ez sose fog megtörténni, de ha együttest kellene alkotnom, akkor az belőlem, Mileyból, Selenából és Taylorból állna. Hihetetlen lenne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek