Starity

Sikert aratott a Sam & Cat

2013. július 14. 15:03   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sikert aratott a nemrég indult új sorozat, a Sam & Cat, így újabb epizódokat rendelt a Nickelodeon.

hirdetés
Sikert aratott a Sam & Cat

Miután vége lett a nagy sikerű iCarlynak és a V, mint Viktóriának, a producerek nagy félelemmel kezdtek bele egy új műsorba, mely a Sam & Cat nevet kapta.

A sorozatban a V, mint Viktóriából ismert Ariana Grande és az iCarly gonosz szereplője, Jennette McCurdy játssza a főszerepeket. Karaktereik ugyanazok maradtak, ám a helyszínek és történetek újak. A két lány szobatárs lesz a főiskolán, majd együtt kezdenek bele a bébiszitteres melóba.

A sorozat június 8-án startolt a Nickelodeonon, akkor még csak 20 epizódot rendeltek, mivel nem tudták, hogyan fogadják majd a nézők.

Most viszont újabb húszat készítenek, mivel a műsor 4,2 millió nézőt vonzott a tévéképernyő elé, megdöntve ezzel a hároméves rekordot. Így az első évad immár 40 epizódos lett. Dan Schneider, a sorozat megalkotója nagy örömmel nyilatkozott a The Hollywood Reporternek.

„Nagyon nagy feladat, de nagyon jó érzés. A műsort nagyon jól fogadták, és nagyon nagy a verseny is. Nagyobb, mint eddig, mivel mostanában nehezebb egy érdekes show-t készíteni, mint például 10 évvel ezelőtt. Nagyon örülünk, hogy 40 epizódoos lett az első évad. Fantasztikus a lányokkal dolgozni. Sugárzik belőlük az öröm és a vidámság. Látszik, hogy élvezik azt, amit csinálnak és ez nagyon jó. Könnyű velük dolgozni, mert nincsenek elszállva, mint oly sokan manapság, így nekik köszönhetően a show fantasztikus. Büszkék vagyunk magunkra” – mondta Dan.

A show nálunk szeptemberben kerül a képernyőkre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek