Starity

Ryan Gosling malacokat ment

2013. július 12. 21:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor a kanadai színész nem a tekintetével, vagy a sármos mosolyával bűvöli el a nőket a filmvásznon, akkor az állatok jogaiért küzd - ezúttal a malacokéért.

hirdetés
Ryan Gosling malacokat ment
Fotó: Victoria Will

Ryan nemrég egy újságcikket írt, amelyben beavatja az olvasókat az áldatlan állapotokba, ahogyan a kanadai élelmiszerfeldolgozó-ipar a sertésekkel bánik.

Az anyamalacokat gyakran olyan apró ketrecekben tartják, hogy még megfordulni sincs helyük, így ezek az intelligens állatok nemcsak fizikai, hanem lelki sérüléseket is szenvednek – a színész úgy döntött, hogy ebből elég. Noha örömmel jegyezte meg, hogy a kanadai National Farm Animal Care Council (a nemzeti haszonállatok jóllétével foglalkozó tanács) lépéseket tett az állatok életkörülményeinek javítására, de hozzátette, hogy még sok a tennivaló.

A cikk egy felhívással zárult: Csatlakozom a Farm Sanctuary and Humane Society International-höz (Nemzetközi Állatmenhely és Emberi Bánásmód Társaság) és követelem, tiltsák meg az állattartóknak, hogy hetekre bezárhassák a malacokat – ilyet én soha nem tennék George-dzsal [Ryan kutyája], és egy érző szívű kanadai soha nem tenne ilyet egyetlen állattal sem

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek