Starity

Leah Remini otthagyta a szcientológusokat

2013. július 13. 17:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Férjek gyöngye egykori sztárja kilépett a szcientológus egyházból és nem rejtette véka alá, hogy nagyon elégedetlen az egyház vezetőségével.

hirdetés
Leah Remini otthagyta a szcientológusokat

Csütörtökön a The New York Post jelentette be elsőként, hogy a színésznőnek, aki hosszú ideig volt a szcientológus gyülekezet tagja, elege lett az egyház jelenlegi vezetőjéből, David Miscavige-ből – leginkább a férfi állandó kérdezősködéséből és gondolatmódosító proceduráiból. Az újság forrása szerint Remini azt is nehezményezte, hogy az egyház folyamatosan beleavatkozik a hívek magánéletébe és hogy arra kényszerítik őket, hogy szakítsák meg a kapcsolatot a családtagjaikkal – akiket az egyház „elnyomó személyek”-nek nevez.

A színésznő nem az egyetlen híresség, aki otthagyta a gyanús módszereket alkalmazó (és több országból kitiltott) egyházat – a még mindig szcientológus Tom Cruise mindhárom exfelesége, Katie Holmes, Nicole Kidman és Mimi Rogers is távozott már, csakúgy, mint a rendező Paul Haggis és az énekesnő Lisa Marie Presley.

A szcientológus egyház szóvivője úgy nyilatkozott: „Az egyházunk tiszteletben tartja a tagok magánéletét és nem kívánunk beszélni egyik tagunkról sem.”

Egyes források szerint a színésznő még mindig hisz a szcientológia megalapítójának, L. Ron Hubbard gondolataiban, azonban nem hajlandó tolerálni azt, hogy az egyház vezetői sárba tiporják az alapvető emberi jogokat és hazudnak a médiában. Nemrégiben hivatalos nyilatkozatban köszönte meg családja, barátai és rajongói támogatását, amellyel a döntését fogadták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek