Starity

Elmarad Aretha Franklin michigani koncertje

2013. július 13. 21:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A soul zene királynője, Aretha Franklin pénteken kénytelen volt elhalasztani a michigani koncertjét egészségi okok miatt. Hasonló problémák miatt kellett lemondani fellépéseket az év elején.

hirdetés
Elmarad Aretha Franklin michigani koncertje

A 71 éves énekesnő egy nyílt levelet intézett a rajongóihoz, amelyben közölte, hogy kénytelen lemondani a július 27-én, a clarkstoni DTE Energy Pine Knob Theater-beli koncertjét, mert a kezelésében problémák merültek fel. Sem ő, sem a szóvivői nem részletezték, pontosan milyen betegségben szenved.

„Aretha minden erejével azon van, hogy minél hamarabb visszatérhessen a színpadra” – közölte az énekesnő publicistája, David Brokaw.

A soul királynője, aki a hatvanas és hetvenes években nyerte el a kitüntető címet olyan slágerekkel, mint a Respect és a Chain of Fools, ugyanezt a michigani koncertet már júniusban is elhalasztotta, éppen úgy, mint a chicagói, connecticuti, ottawai és montreáli fellépéseit. 2010-ben egy egész turnét kellett újraütemezni, amikor egy meg nem nevezett egészségi probléma miatt meg kellett műteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek