Starity

Sandra Bullock: „Louis az egyetlen férfi az életemben”

2013. július 14. 15:03   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Beépített szépség sztárját továbbra sem érdeklik a férfiak – az életében az egyetlen férfi a kisfia, Louis.

hirdetés
Sandra Bullock: „Louis az egyetlen férfi az életemben”

Július 12-én, pénteken a Los Angeles-i LAX repülőtéren a fotósok lencsevégre kapták Sandrát, amint ölében a fiával, Louisszal felszálltak egy távozó járatra. Amikor csak teheti, szabadidejét a hároméves fiúval tölti, úgy érzi, sokkal nagyobb boldogságot ad számára, mint eddig bárki más.

„Az egyetlen férfi az életemben a kisfiam, Louis, és ez valószínűleg egy ideig így is marad. Egy nagyon bő, egyrészes gepárdjelmezben bújok ágyba, csak azért, mert ez megnevetteti. A szexi női fehérneműimet a fiók aljában jól elzártam, és azok onnan egy ideig nem kerülnek elő” – mondta Sandra nemrég az Us Weeklynek.

A Gravity sztárja a német Bild magazinnal azt is megosztotta, egyáltalán nem fél az öregedéstől, és azzal marad fiatal, hogy aktívan sportol.

„Amíg ki tudom fizetni a sminkeseim, minden rendben van – mesélte viccelődve. – Szabadnak és fiatalnak érzem magam, persze tudom, hogy egy napon az arcom már túl idős lesz a kamerának.”


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek