Starity

27 millió euróra perlik Paris Hiltont

2010. augusztus 15. 14:02   |   Szerző: agicaa9412

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paris Hiltont 35 millió dollárra perli egy hajhosszabbítással foglalkozó cég, mert a sztár egy konkurens vállalattal csináltatatta meg frizuráját, míg az ő reklámkampányuk figurája volt.

hirdetés
27 millió euróra perlik Paris Hiltont

Paris Hilton az utóbbi időben több céggel kötött szerződést, ugyanis kiváló reklámarc. Persze ez csak akkor jó, ha betartja a szerződésben foglalt kikötéseket is. A Hairtech International nevű cég szerint ez éppen nem így történt két éve, ezért perlik a szőke hírességet.

A fent nevezett cég hajhosszabbítással, műhajakkal foglalkozik, így azt kérték Hiltontól, hogy az ő eljárásukkal kifejlesztett frizurát viselje nyilvános rendezvényeken. Hilton kisasszony viszont ehelyett a konkurenciával csináltatott magának hajkölteményt. A vállatlan ez természetesen ez nem tetszett, s kicsit sem lesznek elnézőek az örököslánnyal.

Az információk szerint a Hairtech International bírósági feljelentést tett,  melyben 35 millió dollárra,  azaz 27 millió euróra perli a hírességet, mely összeg még az ő anyagi helyzetére nézve sem kicsi.

Vajon mi lesz a folytatás?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek