Starity

Kiengedték a kórházból Michael Jackson lányát

2013. július 14. 13:01   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paris Jackson több, mint egy hónap után elhagyhatta a kórházat, de nem haza ment, hanem egy bentlakásos kezelési központba.

hirdetés
Kiengedték a kórházból Michael Jackson lányát

A popkirály lánya június elejei öngyilkossági kísérlete miatt került a Los Angeles-i UCLA Medical Center kórházba. A People értesülései szerint a tegnapi nap folyamán kiengedték, azonban nem hazament, hanem egy bentlakásos kezelési központban fognak felügyelni rá. Az intézményt, amelyben a terápián kívül iskolai oktatás is folyik, Paris édesanyja, Debbie Rowe, és nagyanyja, Katherine Jackson választották ki közösen a kórház orvosainak javaslatára.

Paris a rajongók és az őt támogatók számára édesanyján keresztül fejezte ki háláját: mindenkinek egy hatalmas köszönömöt küldött az imákért és a támogatásért. „Olyan erős, mint az édesapja” – tette hozzá Debbie.

A Jackson család és az AEG koncertszervező cég közötti pereskedés a családtagok nyilatkozatai szerint megviseli Michael gyermekeit, akiknek nap mint nap meg kell birkózniuk az édesapjuk emlékét lejárató híresztelésekkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek