Starity

Hasonmások a sztárvilágban III.

2013. július 15. 20:08   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk legújabb részében ismét olyan sztárokat mutatunk be, akik akár egymás testvérei is lehetnének!

hirdetés
Hasonmások a sztárvilágban III.

Hollywoodban nem nehéz olyan sztárokat találni, akik hasonlítanak egymásra, cikksorozatunk harmadik részében ismét olyan celebeket mutatunk be, akik hasonlítanak egymásra: akár rokoni kapcsolat is lehetne köztük!

Dakota Fanning és Amanda Seyfried

Talán első ránézésre nem szembetűnő a hasonlóság, de ha alaposan megfigyeljük Dakota arcvonásait, Amanda juthat eszünkbe. A szemük nagyon hasonlít, hakoronájuk is ugyanolyan, és a két színésznő akár el is játszhatna egy testvérpárt egy filmben.

Egyébként Fanninget, eddig olyan sztárokhoz hasonlították már, mint AnnaSophia Robb vagy Taylor Momsen.

Brittany Murphy és Ashley Tisdale

A Disney egykori sztárja sok mindenben hasonlít az elhunyt színésznőre, Brittany Murphyre. Nemcsak a hajuk, hanem az arcformájuk és a szemük színe is egyezik. Talán Brittany íveltebb szemöldökkel és szélesebb szájjal rendelkezett, de a hasonlóság még így is szembetűnő.

Michelle Williams és Carey Mulligan

A két színésznő olyan, mint két tojás. Nemcsak a hajukat vágatták ugyanolyanra, de mindkettejüknek egyezik az arcformája, a szemükről és a szolid mosolyukról nem is beszélve. Michelle ajkai ugyan teltebbek, de ettől függetlenül akár kishúgának is nevezhetné az A nagy Gatsby sztárját.

Ian Somerhalder és Chace Crawford

Igazi szexszimbólumok – nem is véletlenül! Iannek és Chace-nek is tengerkék szeme van, ugyanolyan az arcformájuk és a szemöldökük. Habár a hasonlóság nem annyira szembetűnő, mintha csak testvérek lennének!

Egyébként már a Vámpírnaplók sztárját a fiatal Rob Lowe-hoz is hasonlították.

Emma Stone és Melinda Clarke

Emmát mintha csak idősebben látnánk Melinda személyében. Annyira nagy hasonlóság van köztük – nemcsak a hajuk színe, hanem a szemük, az orruk és a mosolyuk miatt –, hogy Emma akár Melinda fiatalabb énjét is alakíthatná egy mozifilmben.

Isla Fisher és Amy Adams

Vörös hajkorona, aranyos mosoly, porcelánbőr... Ez mind olyan tulajdonság, ami egyezik Isla Fisherben és Amy Adamsben. Egyedül a szemszín nem stimmel.

Egyébként Amyt Debra Messinghez is hasonlították már, ami nem csoda, hisz testvérpárt alakítottak a Lagzi randi című romantikus vígjátékban.

Lindsay Lohan és Jojo

A régi plasztikázatlan Lindsay és Jojo – akár két tojás. Egy időben ugyanolyan volt a hajszínük, de feketén és barnán is hasonlítanak egymásra. Mindkét színész-énekesnőnek vannak szeplőik, habár Jojónál ez nem olyan feltűnő. 2005-ben az énekesnőt sokszor hasonlították Lohanhez, aki azóta szétplasztikáztatta magát, és a káros szenvedélyei miatt szinte rá sem ismerni régi önmagára.

Lucy Hale és Selena Gomez

Sokan tartják úgy, hogy Lucy hasonlít Gomezre, leginkább a hajuk, az arcformájuk és a telt ajkaik miatt hasonlítgatják őket össze, a szemük, szemöldökük és orruk viszont teljesen eltérő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek