Starity

40 éves lett Liptai Claudia

2013. július 15. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma, pontosan 40 éve látta meg a napvilágot Liptai Claudia, aki egy hatalmas bulival ünnepelte a negyedik ikszbe való belépését.

hirdetés
40 éves lett Liptai Claudia
Fotó: TV2

Liptai Klaudia Katalin 1973. július 15-én, pontosan 40 éve született. Már gyermekként érdekelte a színészet, kijárta Gór Nagy Mária tanodáját, majd 1997-ben szerezte meg diplomáját a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Már a tanulmányai alatt számos szerepet kapott, a Szomszédok, illetve a Vígszínház mellett az RTL Klub csapott le rá, és a Csíííz című műsorral eljött a várva várt országos hírnév, valamint a csatorna Pasik! sorozatában is szerepelt. Ezután igazolt át Clau a TV2-höz, ahol ma már a csatorna egyik legnagyobb arca. Számos műsor vezetését bízta rá a csatorna, például a Liptai Claudia Show, vagy éppen a Big Brother, melyet Till Attilával vezetett, akivel immáron 10 éve alkotják Magyarország egyik legkedveltebb műsorvezető párosát. Vele indult el anno a Babavilág, 2004-ben pedig a Mokka stábjához csatlakozott, és ki ne emlékezne Havas Tanár úrral való csipkelődéseire? Valamint ez volt az a műsor melyben 2006-ban mindenki meglepetésére bejelentette, hogy férjhez ment Gesztesi Károlyhoz.

2008-ban a Jóban Rosszban szereplőgárdájához csatlakozott és Dr. Zámori Alexaként évekig köszönt vissza ránk a képernyőről, illetve számos színpadi felkérést is kapott. 2011-ben mondta azt, hogy elég, és egy jó időre eltűnt. A színésznő 2012-ben tért vissza, amikor a Megasztár 5 után a teheségkutató 6. szériájának műsorvezetését is elvállalta. Jelenleg a SuperTV2 oszlopos tagja.

Karrierjével ellentétben a magánéletben ennyire nem talált rá a szerencse, de egy biztos, az egyetlen ember, akiért él, akit „földöntúli szerelemmel övez”, akiért mindent megtesz, és aki a világot jelenti neki, az kislánya, Panka.

Épp emiatt indultak be a napokban a rosszindulatú pletykák, miszerint a színésznő magányosan fogja tölteni 40. születésnapját, de ez koránt sem így történt: hajnalig mulatott barátaival Budapest egyik legnépszerűbb éttermében, ahol többek között ott volt Szabó Győző, Csonka András és természetesen Till Attila is, kinek felkonferálásával azzal lepték meg Claudiát, hogy több tucat lufit engedtek fel az égbe, melyeket jókívánságokkal ellátott képeslapok díszítettek, az üzenet pedig az embereknek: ha megtalálják, akkor postázzák el azokat Claudiának. A legtöbb lap szerint zengett a környék, és mindenki azt kiabálta, hogy „Szeretünk, Claudia!”


Így bulizott Liptai Claudia – kép forrása: Blikk

A nyár további részét sem tölti magányosan a színész-műsorvezető, hiszen a holnap 7. születésnapját ünneplő kislányának megígérte, hogy az egész nyarat együtt töltik, rengeteg helyre elmennek majd nyaralni hármasban: „apa, anya és Panka”.

Claudia ősszel tér majd vissza a képernyőre, elárulta, hogy számos tévés-és színházi felkérése is van, szóval munkában biztos nem lesz hiány.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek