Starity

Újabb esélyes a Pókember címszerepére

2010. április 11. 18:06   |   Szerző: SpiritStar

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A HitFix hírportál értesülései szerint a Sony letette a voksát Logan mellé, hogy ő válthassa Tobey Maguire-t a méltán híres képregény-adaptációban. Egyéb fontos posztok is betöltésre kerültek a lassan alakuló stábban. Éppen ideje, hiszen a munkálatokat még idén kezdenék el a 2012. július 3-ra ígért bemutatásért.

hirdetés
Újabb esélyes a Pókember címszerepére

Percy Jackson után Peter Parker. Nemcsak Logannek komoly lépés ez a karrierjében, hanem hozzá a hasonlóan már bizonyított filmeseknek is. Rendezőként Marc Webb az 500 Days of Summer készítője veszi át a stafétabotot. A produkciónak még nincs hivatalos munkacíme, de az már biztos, hogy egy kicsit "tini-barátabb" irányba mozdítják el a filmet. A forgatókönyv írójaként James Vanderbilt ("Zodiac", "The Losers")dolgozik majd. Állítólag Sam Raimi és a stúdió között "kreatív egyet nem értés" miatt hiúsult meg az együttműködés. A Sony ezért döntött a teljes stábváltásnál és az irányváltásnál.

A címszerepre Logan előtt Jesse Eisenberg-et, Anton Yelchin-t, Johnny Simmons-t és Patrick Fugit-t is tippelték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek