Starity

Befejezték a Good Luck Charlie forgatását

2013. július 15. 14:02   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney Channel saját gyártású sorozata, a Good Luck Charlie véget ért.

hirdetés
Befejezték a Good Luck Charlie forgatását

A Disney Channel nagy sikerű sorozata befejeződött. A forgatások a tegnapi nap folyamán értek véget, ezzel lezárva egy fejezetet. A munkálatok és az együtt töltött idő alatt a színészek és a stáb egy nagy családdá kovácsolódott össze, és óriási finálét tartogatnak a nézőknek. A tagok elmondták, hogy mindenki sírt a munkálatok végetértével, illetve egy kis bulit is tartottak a befejezés kellő megünneplése végett.

Nemrég egy interjúban Bridgit Mendler is nyilatkozott a befejezéssel kapcsolatban.

„Hát igen, nemsokára vége. Egyszer mindennek vége. Viszont megígértük, hogy megtartjuk azt a családot, amit alapítottunk, bármilyen nehéz is lesz.. Csodálatos négy évad volt, csodálatosan fantasztikus emberekkel. Hálás vagyok. Nagyon hálás azért, hogy részt vehettem ebben a csodálatos dologban, és hogy egy nagy egész része lehettem. Sok mindenen mentünk keresztül és azok a dolgok megmaradnak a szívünkben, annak ellenére, hogy vége. Nagyon szomorú vagyok, de boldog is, mivel együtt lehettünk” – nyilatkozta könnyeivel küszködve Bridgit.

A forgatásról két fotó is előkerült, melyeken láthatjuk, hogy szinte minden szereplő sír és ölelkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek