Starity

Ryan Reynoldsnak megfelel a hat gyerek is

2013. július 16. 13:01   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Testcsere című film főhősének ugyan nagy családja van, de 36 évesen ő is gyermeket szeretne. Számára egy is nagyszerű, de hatnak is nagyon örülne. Vajon hogyan fog dönteni a híres sztárpár?

hirdetés
Ryan Reynoldsnak megfelel a hat gyerek is

Ryan Reynolds és Blake Lively kapcsolata 2011-ben kezdődött a Zöld lámpás film forgatásán. A bimbózó románc folytatásaként 2012 szeptemberében Blake és Ryan örök hűséget fogadtak egymásnak, azóta pedig Blake csendes társként támogatja férjét. Már többször is felrebbent a hír, miszerint a Testcsere sztárja már gyermeket szeretne.

„Szeretnék szülő lenni – mondta Ryan az Access Hollywoodnak a Turbo premierjén. – Úgy értem, majd meglátjuk. Egy gyerek nagyszerű, de a hat is. Ez attól függ, hogy mi fog történni és hogyan.”

A 36 éves színész sokszor említette már, alig várja, hogy apabőrbe bújjon, hiszen szülőnek lenni élvezet és nagyon nagy kihívás.

„Szerintem, amikor gyereket nevelsz és szülővé válsz, a lelked és a személyiséged is alakul közben, szinte meggyógyul – magyarázta Ryan. – Úgy értem, ez igazán nehéz munka, hiszen mindannyian tudjuk, hogy ez a legnehezebb és legfárasztóbb munka a világon. Szóval, úgy gondolom, hogy korábbi gyermekkori tapasztalat néha igen jól jöhet, és ez a tapasztalat ad lehetőséget egy gyermekre. És ez egy nagyszerű tapasztalat.”

Blake-nek és Ryannek még nincs gyerekük, de a színész családjában rengeteg gyermek van, akik sok ajándékot kaptak a férfi animációs filmjének figurái közül.

„Hadseregnyi unokahúgom és unokaöcsém van, akik megőrülnek ezekért a dolgokért. Nemrégiben fejeztem be a Croodék szinkronizálását, de a házban még mindig ennek a filmnek a játékait találom. A kutyám megszállottja az egyik ilyen játéknak, szóval többet kell szereznem” – fűzte hozzá viccesen.

Már előre sejthetjük a dolgot, hogy Ryan talán egy hadseregnyi játékot elraktároz jövőbeli gyermekének is, hiszen ki ne tenné meg?

„Mindig megpróbálok megmenteni néhányat, mert egy nap, mikor nyugdíjas farmer leszek, a gyerekeim tudni szeretnék, hogy az apjuk mit tett.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek