Starity

Véget ért a The Lying Game című sorozat

2013. július 15. 22:10   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szomorú hír a The Lying Game nézőinek: nem folytatódik tovább a sorozat, az ABC Family ugyanis nem kéri a harmadik évadot.

hirdetés
Véget ért a The Lying Game című sorozat

Az ABC Family úgy döntött, nem folytatják a tinédzserek körében népszerű sorozatot, a The Lying Game-t, mely mindössze két évadot élt meg.

A The Lying Game-t és a Pretty Little Liarst is egy írónő könyvei inspirálták, melyeket Sarah Shepard írt. A történet egy ikerpárról szól, akik helyet cserélnek és megpróbálják megfejteni a körülöttünk lévő titkokat és összekovácsolni a családjukat. A sorozatban olyan színészek játszottak, mint Alexandra Chando és Andy Buckley, Blair Redford, Sharon Pierre-Louis, Kirsten Prout, Alice Greczyn, Allie Gonino és Helen Slater.

Alexandra Chando, aki Emmát és Suttont alakította a sorozatban, ennyit reagált a Twitteren: „Köszönünk mindent a nagyszerű Lying Game-fanoknak, csodálatos volt ez a két év. Sajnos az ABC úgy döntött, nem folytatják tovább a sorozat harmadik évadát. Köszönjük a támogatásotokat.”

A döntés várható volt, hiszen a televíziócsatorna több új sorozattal is jelentkezett idén, mint például a Twisted vagy a The Fosters.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek