Starity

Hasonmások a sztárvilágban IV.

2013. július 28. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A cikkünkben bemutatott sztárok olyannyira hasonlítanak egymásra, hogy akár egymás rokonai is lehetnének!

hirdetés
Hasonmások a sztárvilágban IV.

Puszta véletlen, vagy családi kötelék kapcsolja össze a hírességeket? A tudósok mai napig úgy tartják, a világon mindenkinek van legalább egy hasonmása – így legsikerebb sztárjainknak is akadhat.

Sofia Black-D'EliaSelena Gomez

A két fiatal sztár között az egyik hasonlóság az, hogy mindketten színészkednek. Külső tulajdonságaik is rendkívül hasonlóak: a hajuk színe, a szemük, és a szájuk szinte teljesen egyforma. Volt, aki azt hitte Sofiáról, hogy ő Selena Gomez, sőt, Justin Bieber egy időben üzeneteket is küldött a Skins sztárjának, amiben rajongását fejezte ki.

Jessica SimpsonBritney Spears

A két szőkeség azon kívül, hogy mindketten tehetséges énekesek és édesanyák is, hasonlít a hajuk színe, formája és a szemük színe is, valamint a hangjuk is hasonló, ráadásul szinte egyidőben robbantak be a köztudatba.

Ian SomerhalderTom Welling

A két sikeres színész arcformája és szemük színe is hasonló, akár testvérek is lehetnének. Ráadásul mindketten sorozatokkal lettek ismertek: míg Tom számára a Smallville, addig Iannek a Lost és a Vámpírnaplók című sorozatok hozták meg a sikert.

Dakota FanningTaylor Momsen

Dakota és Taylor szöges ellentétei egymásnak: Dakota valódi jóság, míg Taylor a botrányos rosszkislány, ám külsőségeiket tekintve igen hasonlóak, főleg, ha a The Pretty Reckless énekesnője nem visel egy tonna sminket magán.

Hayley Williams – Liz Lee

Míg a Paramore frontasszonya a zenének, addig Liz a színészetnek kötelezte el magát. Arcuk, szemöldökük, alsó ajkuk nagyon hasonló, valamint a hajviseletük is: mindketten szeretik a féloldalt elválasztott, frufrus hajat, és a feltűnő hajszínt.

Jojo – Kirstie Alley

JoJo mintha a lánya lenne a Nicsak, ki beszél? sztárjának: arcformájuk esetében a legfeltűnőbb a hasonlóság, Kristie szemöldöke íveltebb, ajka pedig vastagabb, ennek ellenére akár rokoni szálak is fűzhetnék őket egymáshoz.

Florrie – Liz McClarnon

A két angol származású lány első ránézésre talán nem hasonlít, de ha jobban megnézzük őket, észrevehetjük, mennyi közös vonásuk van. A szemük színe, és arcvonásaik igencsak megegyeznek, leginkább az álluk és az ajkaik vonják magukra a figyelmet.

Thora Birch – Sofia Vassileva

Sofia akár a mini hasonmása is lehetne Thora Birchnek: a két lány esetében nemcsak a teltebb ajkak, a dudori orr, de még a szem és szemöldök is szinte egyezik! Bár mindketten változtak már, de a hasonlóság kettejük közt leginkább a régebbi képeiken figyelhető meg.

Molly EphraimLexi Ainsworth

A két barna szépség arcformája igen megegyezik: a szemük, dús szemöldökük, szájuk is hasonló, mindketten hegyes állal rendelkeznek. Talán csak annyi a különbség köztük, hogy Lexi haja hullámos, míg Mollyé egyenes.

Jesse McCartneyAaron Carter

A két tehetséges és jóképű énekest régóta hasonlítják össze, ami nem véletlen: arcuk formája, szemeik állása és a szájuk is rendkívül hasonló, ráadásul mindketten szívtiprók.

Angel CarterDanielle Harris

A színésznő és a modell, bár szakmájuk nem egyezik, külsőleg nagyon hasonlítanak: Danielle Harris akár ikertestvére is lehetne a nálánál 10 évvel fiatalabb Angelnek: arcuk vonásai igen megegyeznek, orruk és szemük hasonló, sőt, még az alkatuk is, mindketten igen vékonyak.

Sarah ButlerEllen Page

A két színésznőnek szintén az arcformája hasonló, bár Ellen arca sokkal kerekebb. Orruk ugyanolyan pisze, ajkuk teltsége egyezik, a szemük vágása is hasonló, eltérés köztük az arccsont és a szemöldök, valamint Ellen valamivel magasabb homlokkal rendelkezik.

Kerry KatonaKutai Kinga

A magyar származású énekesnőre igencsak hasonlít a VV szőkéje: az orruk formája, nagysága teljesen egyforma, a szemük színe, állása is megegyezik. Annyi különbség van csak kinézetükben, hogy Kerry újabban rövid frizurát visel.

Faye DunawayNatasha Hamilton

Az angol énekesnő és az amerikai színésznő hasonlóságai igencsak szembetűnőek, Natasha mintha a fiatalkori mása lenne a Bonnie és Clyde sztárjának: mindkettőjüknek kicsi orra és szája, és ugyanolyan zöld szeme van, még a vágása is hasonló.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek