Starity

Kristen Stewart: új pasi a láthatáron?

2013. július 17. 08:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat álompárja néhány hónapja szakított és a brit pletykamalmok máris megtalálták Robert Pattinson utódját a színésznő szívében.

hirdetés
Kristen Stewart: új pasi a láthatáron?
Fotó: Getty Images

Egy brit pletykalap állítása szerint a 23 éves Kristent együtt látták a Boardwalk Empire sztárjával, a 32 éves Michael Pitt-tel. Kristen még nincs túl Rob-on, de jó úton halad a gyógyulás felé és Michael ebben segít neki" – nyilatkozta egy forrás a The Sun magazin riporterének, majd így folytatta - [Kristen] úgy döntött, hogy a munkába veti magát és ezen a nyáron szingli marad. De amikor múlt héten találkozott Michael-lel, minden megváltozott. Mindketten utálják a reflektorfényt és nagy könyvmolyok

Ez mind nagyon szépen hangzik, csak éppen van egy aprócska probléma: a hír nem igaz. Egy másik, Pitthez közeli forrás azt állítja, hogy a románc csupán egy valótlan pletyka.

Stewart és Pitt egymás mellett ültek a hónap elején, Párizsban rendezett divathéten a Chanel show alatt. Az első sorban együtt pózoltak a fotósok előtt, éppen úgy, ahogyan  Vanessa Paradis-szel és Rose Byrne-nel. Arról nem is beszélve, hogy Pitt a barátnőjével, a modell, Jamie Bouchert-tel vett részt a divatbemutatón, akivel 2005 óta alkot párt.

Kristen most a munkába temetkezik, jelenleg két filmjén dolgozik, a Sils Marián és Camp X-Ray-en. Ex-barátja, Robert Pattinson is keményen dolgozik, ugyanis Torontóban forgatja a Maps To The Stars című filmet és őt is nemrég pletykába keverték, miszerint Elvis Presley unokájával,  Riley Keough-val jár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek