Starity

Angus T. Jones a Hannah Montanában

2010. augusztus 15. 16:04   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Két pasi meg egy kicsi sztárja, szerepel a népszerű Disney-sorozat 4. évadában.

hirdetés
Angus T. Jones a Hannah Montanában

Korábban már Jon Cryer, a Két pasi meg egy kicsi Alan Harperje is szerepelt a Hannah Montanában, Lilly édesapját alakította egy epizód erejéig. De aztán kiderült, hogy Angus T. Jones is szerepet kapott a sorozatban.

A harmadik évad úgy ért véget, hogy Miley, Robby Ray, Jackson és Lilly elköltöznek egy olyan helyre, ahol van istálló, közel van Tennessehez és Malibuhoz is, és így náluk lehet BlueJeans is.

A negyedik évad első részében beköltöznek az új házba és meglátogatja őket az új szomszéd, TJ, akit Angus alakít. TJ nagyon szókimondó srác, akárcsak Jake Harper a Két pasi meg egy kicsiben. Van egy lány unokatesója, aki Jacksonnak nagyon megtetszik, ezért próbál barátkozni TJ-vel, mégha nem is kedveli.

Azt egyenlőre nem lehet tudni, hogy TJ szerepe visszatérő lesz-e, vagy csak egy epizód erejéig tart. De mivel Jackson a további részekben próbál Slena (Tammin Sursok) közelébe férkőzni, elképzelhető, hogy még felfog tűnni a sorozatban.

A Hannah Montana Forevert, azaz a 4. évadot a Disney csatorna szeptember 18-ától fogja vetíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek