Starity

Dania Ramirez ikreket hord a szíve alatt

2013. július 16. 20:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 33 éves színésznő, aki a Devious Maids mellett már szerepelt a The Sopranos, Hősök és az Entourage című sorozatokban is, bejelentette, hogy a férjével, a rendező Bev Landdel ikreket várnak!

hirdetés
Dania Ramirez ikreket hord a szíve alatt

Dania még a babákról készült ultrahangos fotót is megosztotta a nagyvilággal hétfőn. „Büszkén jelentem be, hogy dupla csomagban érkezik a boldogság! Igen, IKREIM lesznek! & Nem, ők nem Mr.Spence [az általa játszott karakter főnöke] babái. Haha!” A szöveghez csatolta a képet is az Instagram-profilján.

Természetesen azonnal elárasztották a jókívánságok, mire Dania választ pötyögött: „Nagyon szépen köszönöm a hihetetlen üzeneteiteket! Leírhatatlanul hálás vagyok mindannyiótoknak!”

A színésznő még februárban ment férjhez – az esküvőjét szülőhazájában, a Dominikai Köztársaságban tartotta. Nemrég elárulta, hogy szerelem volt első látásra.

“Életem szerelme rám talált! Most így mondaná, egyébként azt állítja, hogy az energiám vonzotta őt hozzám, még azelőtt, hogy egyáltalán megfordultam volna„ – mesélte tavaly a Latina magazinban.

”Abban a pillanatban, hogy megfordultam, lazán meghívott engem és egy közös barátunkat ebédre és amint elkezdtünk beszélgetni, azonnal tudtam, hogy örökké tudnék vele beszélgetni és azóta sem hagytuk abba! És a tény, hogy hihetetlenül okos és neki van a legcsodásabb kisfia, nem volt kétséges, hogy egészen belezúgtam."

Landnek van egy 11 éves fia, Kai még az előző, Sharon Leal színésznővel kötött házasságából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek