Starity

Adam Levine fejét hamarosan bekötik

2013. július 17. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Maroon 5 énekese végre összeszedte bátorságát és feltette kedvesének, a Victoria's Secret-modellnek, Behati Prinsloónak a minden nő számára oly jelentőségteljes kérdést, melyre a hölgy boldogan mondott igent.

hirdetés
Adam Levine fejét hamarosan bekötik

Az örömhír kicsit korábban szivárgott ki, mint a pár szerette volna, ugyanis egy minden lében kanál barát már hamarabb kitálalt a sajtónak, mint hogy Adamnek és Behatinak ideje lett volna rá.

" Adam Levine és a barátnője, Behati Prinsloo már nagyon izgatottak, hogy bejelentsék, hogy eljegyezték egymást és hamarosan örök hűséget fogadnak egymásnak.„

Adamet korábban hírbe hozták a 21 éves szupermodellel, Nina Agdallal is, ám az énekes szíve a namíbiai modellhez húzott vissza és a jelek szerint az érzés kölcsönös volt, mivel Behati és Adam ismét egy párt alkot, a korábbi szakítás pedig csak még közelebb hozta őket egymáshoz.

”Adam végül belátta, hogy szereti Behatit és ő a nagy ő számára. Szeretik egymást„ – hozta a média tudomására a barát. Adam és Behati 2012 májusában kezdtek randizni és a szikra azóta sem tűnt el a kapcsolatból, melyről Adam múlt hónapban Oprah Winfrey show-jában számolt be.

”Egy bizonyos ponton talán meg akarok majd nősülni. Nem érzek nyomást a házassággal kapcsolatban. Azt hiszem, amikor eljön majd az ideje, az nyilvánvaló lesz számomra, meg fogom tenni és élvezni fogom" – nyilatkozta akkor Adam, talán nem is sejtve még, hogy milyen hamar eljön majd a pillanat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek