Starity

AnnaSophia Robb lett a Bongo új arca

2013. július 17. 19:07   |   Szerző: iannina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Carrie Diaries főszereplője, AnnaSophia Robb 2005 után újra modellnek állt. Lucy Hale után ő lett a Bongo új arca.

hirdetés
AnnaSophia Robb lett a Bongo új arca
Fotó: Tyler Ferguson

AnnaSophia Robb a Pretty Little Liars szereplője, Lucy Hale mellett állt modellt a Bongónak. A The Carrie Diaries 19 éves színésznője nemrég az őszi kampányfotózáson vett részt New York Cityben, maga a kampány augusztusban debütál majd.

„Nagyon örülök, hogy a Bongo új arca leszek! – nyilatkozta a színésznő, aki hamarosan a The Way, Way Back című mozifilmben is feltűnik. – Volt, hogy nagy sokáig tartott a forgatás, de izgatott vagyok, hogy a rajongóim láthassák a végeredményt. Úgy érzem, szerencsés vagyok, hogy én lehetek az új Bongo-lány. A Carrie Diaries és a Bongo rajongói szinte ugyanolyanok, így nagyszerű, hogy mindkét csoportot megérintheti a kampány.”

„Nagyon tetszik a kollekció, a ruhák divatosak és kényelmesek, és kacérnak érzem magam.” A ruhadarabokat kizárólag a Sears és a Kmart üzleteiben lehet megvásárolni, és eddig olyan nevek viselték már a termékeket, mint Kim KardashianNicole Richie, Rachel Bilson, Audrina Patridge, Vanessa Minnillo, Ashley Benson és Kristin Cavallari.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek