Starity

Klippremier: Cassadee Pope — Wasting All These Tears

2013. július 18. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hey Monday volt énekesnője, Cassadee Pope új dalához a Wasting All These Tearshez elkészítette a hivatalos videoklipet!

hirdetés
Klippremier: Cassadee Pope — Wasting All These Tears

Cassadee Pope második szólóalbumához készült első hivatalos dala, a Wasting All These Tears június elején jelent meg, és nagy sikereket ért el a country és egyéb zenei ranglistákon, sőt az iTuneson is szerepelt a top 10-ben.

Ugyan az énekesnő az elmúlt hónapban eléggé elfoglalt volt az Egyesült Államok-beli turnéjával, de még június végén leforgatta a Wasting All These Tears videoklipjét, amelyet július 16-án ki is posztolt Twitter-fiókján: „Végre itt van, nézzétek meg, srácok, a legújabb videoklipem, a #WastinAllTheseTearst.”

Néhány új információt is megosztott a készülő, második szólóalbumáról: „Sokat változott a zenei stilusom az elmúlt időben, eddig soha senki nem gondoltam volna, hogy a Hey Monday popos hanzásvilága után majd countrystílusban fogok albumot kiadni, de nekem tetszik ez az új irány, és ezt mind a csodálatos Blake Sheltonnak köszönhetem, aki segített a The Voice alatt és után megtalálni a belső hangom. Azért próbálok megmaradni a pop-country témában, mert ez a nekem való” – mesélte a Breathecast interjúsának.

A 23 éves énekesnő következő albuma 2013 októberében fog megjelenni, és a Republic Nashville kiadó fogja megjelentetni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek