Starity

Eva Longoria bepasizott

2013. július 18. 18:06   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori született feleségre ismét rátalált a szerelem –egy nagyon jó barátjába szeretett bele.

hirdetés
Eva Longoria bepasizott

Eva Longoriáról és Ernesto Arguellóról már korábban pletykáltak, hogy talán összejöttek, hisz sok időt töltöttek együtt, azonban tagadták. Állításuk szerint csak barátok voltak, a média boronálta össze őket, de így jöttek rá tulajdonképpen valódi érzéseikre. Sok időt töltöttek együtt, és sokan nem voltak biztosabban, hogy tényleg vonzódnak egymáshoz – egészen mostanáig.

Egy bennfentes szerint nem lenne meglepő, ha a következő évben összeházasodnának, hisz ritkán látni olyasmit, hogy egy pár ennyire szereti egymást. Ráadásul a férfi családjánál is együtt töltöttek egy hétvégét, és nagyon megszerették Evát. „Eva mindig is hitt a házasságban. Igaz, ha Ernie szingli, akkor nagy csajozó, de soha sem csalna meg senkit, és nagyon vallásos is. Olyan családközpontú, mint Longoria”

A bájos 38 éves színésznő megerősítette, hogy együtt vannak, és hogy odáig van szerelméért. A Twitteren is kinyilvánította érzelmeit. „Örülök, hogy megoszthatom, hogy EZ IGAZ! Nem is lehetnék boldogabb. Azt hiszem, a mi kapcsolatunk azért ilyen tökéletes, mert igazából barátként kezdtük.” Barátja sem volt rest válaszolni a népszerű oldalon: „Én is szeretlek, bébi. Nem is lehetnék boldogabb!”

Persze a rosszindulatú pletykaáradat most is elindult, hisz Eva exférje, Tony Parker nemrégiben jegyezte el barátnőjét, egy francia újságírónőt, Axelle Francine-t és sokak szerint a színésznő így akar visszavágni. Azonban Eva boldog és nem foglalkozik a pletykákkal. Most lassít karrierjén, és több időt szán magánéletre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek