Starity

Jennifer Garner újabb gyermeket vár?

2013. július 19. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A néhány nappal ezelőtt készült fényképen az amerikai színésznő látható két gyermekével, a hároméves Seraphinánal és az egyéves Samuellel. De vegyük csak szemügyre Jennifer enyhén dudorodó hasát! Talán úton van a következő kicsi Affleck?

hirdetés
Jennifer Garner újabb gyermeket vár?

Miután 2012 februárjában életet adott harmadik gyermekének, Samuelnek, a színésznő azt mondta, hogy Ben még több gyermeket szeretne, ő azonban nem akarja tovább növelni a családtagok számát. „Az igaz, hogy Ben még egy babát akar. Elárulom, hogy kemény harc lenne, ha meg is akarná valósítani ezt az álmát. Nem akarok több gyereket! Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi munkával jár három csemete.”

Természetesen nem egyszer előfordult már, hogy egy friss anyuka bőszen hangoztatta, hogy nem vállal több gyermeket, ennek ellenére, amint elmúltak az alvásmentes éjszakák, máris megváltoztatta a véleményét a témát illetően.

És Ben Affleck édes szavai a Golden Globe- és Oscar-díj-átadókon bizonyára szintén megtették a hatásukat. „Meg akarom köszönni a három gyermekemnek, Violetnek, Serának és Samnek, szeretlek titeket, srácok. És meg akarom köszönni a feleségemnek. Ő az oka annak, hogy ma itt állok. Imádlak. Olyan nagyon szeretlek. Köszönöm, hogy végig mellettem álltál. Te vagy a mindenem.”

A színésznő a napokban ráadásul egy orvosi központban járt, amely csak még inkább erősítette a pletykálkodást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek