Starity

George Clooney Eva Longoriát akarja

2013. július 19. 14:02   |   Szerző: Jeckyll

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A US Weekly információi szerint George valósággal üldözte Evát, mialatt még kapcsolatban volt Stacy Keiblerrel.

hirdetés
George Clooney Eva Longoriát akarja

Köztudott, hogy George Clooney gyengéi a szép nők. Trófeái között számos gyönyörű nő megtalálható, s most úgy tűnik, hogy legutóbbi kiszemeltje a Született feleségek sztárja, Eva Longoria.

Egy közeli forrás azt állítja, hogy az Oscar-díjas, színész miközben a gyönyörű Stacy Keibler társaságát élvezte, hevesen udvarolt a szép színésznőnek. Tény, hogy idén márciusban mindketten Németországban tartózkodtak munkaügyben, de a bennfentes szerint nincs összefüggés.

A színésznő mindenesetre ellenállt a csábításnak, hiszen boldog új párjával az építész Ernesto Arguellóval, valamint Facebook-oldalán is cáfolta a híreket, és azt mondta, hogy évek óta barátok George-dzsal, és nem érti, miért pletykálnak valótlant.

Emellett George számára sem lenne ideális partner Longoria, hiszen ő megrögzött agglegény, míg ismeretes, hogy a szép színésznő évek óta családra és gyermekre vágyik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek