Starity

Októberben jön Slash horrorfilmje

2013. július 19. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor Slash nevét halljuk, biztosan a gitárokra és a zenére gondolunk először. Ám most egészen más fordulatot vett karrierje: filmzenét készített, emellett producer volt a Nothing Left To Fear készítésénél.

hirdetés
Októberben jön Slash horrorfilmje

A Nothing Left To Fear a hetvenes-nyolcvanas évek jól megszokott stílusában épült fel. A sztori a kansasbeli Stullban játszódik, amelynek lakóit paranormális jelenségek tartják rettegésben. A főbb szerepeket Clancy Brown, Anne Heche és James Tupper játsszák, Anthony Leonardi III. pedig a film rendezési munkálatait vállalta el. A film Slash nemrégen alapított produkciós cége, a Slasher Films gondozásában készült, október negyedikén pedig DVD-n és Blu-rayen jelenik majd meg.

A mozihoz szintén október negyedikén megjelenő albumot teljes egészében Slash írta és játszotta fel, Nick O'Toole-lal karöltve. Az albumon természetesen szinte teljes egészében filmzene hallható, Slash viszont belecsempészett saját, jellegzetes stílusából is egy-két elemet, így például jelenlegi bandája énekese, Myles Kennedy is hallható a Nothing Left To Fear című nótában, és néhány instrumentális dal is felkerült rá.

Slash egy rádiós műsorban a film kapcsán a következőket mondta: „A csapat igazán jó, a speciális effektek nagyszerűek, a szereplők még zseniálisabbak, a sztori pedig ennél is nagyszerűbb... minden nagyszerű ezzel kapcsolatban." Állítása szerint két éve dolgoznak a filmen, ezáltal izgatottan várja a közönség reakcióját a bemutató után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek