Starity

Emma Roberts: szent a béke

2013. július 19. 17:05   |   Szerző: Dicci

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány napja csúnyán összekapott Julia Roberts unokahúga, Emma és az American Horror Story sztárja, Evan Peters, de a fiatal pár románca rendeződni látszik.

hirdetés
Emma Roberts: szent a béke

Pár nappal ezelőtt sokkolta a médiát, hogy egy montreali szállodában letartóztatták a Sikoly 4 sztárját, Emma Robertset, mivel csúnyán összekapott kedvesével, akit vérző orral kísértek el a helyszínről. Azóta – a bennfentesek szerint – javult a helyzet.

Mivel a pár jelenleg együtt dolgozik, néha előfodul, hogy összekapnak. Az ügyet szerencsétlen félreértésként, incidensként könyvelik el – számoltak be a szemtanúk, és a nemrég napvilágra került képek is megerősítik állításukat, hiszen Emma – szabadon engedését követően – zokogva borult barátja nyakába.

A színfalak mögött, az egy éve tartó románcot a barátok és a közvetlen környezetük eléggé szélsőségesnek értekeli, egyfajta kölyökszerelemként látják, ami olykor nagyon szenvedélyessé tud válni. Evan természetesen úgy döntött, nem emel vádat az olykor heves barátnője ellen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek