Starity

Hamarosan megjelenik a Patrick

2013. július 20. 13:01   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rachel Griffiths, Charles Dance és Sharni Vinson főszereplésével készült thriller októberben kerül az ausztrál mozikba.

hirdetés
Hamarosan megjelenik a Patrick

Hamarosan megjelenik Mark Hartley rendező legújabb alkotása, a Patrick. A thriller Richard Franklin 1978-as filmjének feldolgozása, mely számos díjat bezsebelt akkoriban. Hartley 2010-ben jelentette be, hogy remake-et szeretne készíteni a filmből, mely  Rachel Griffiths, Charles Dance és Sharni Vinson főszereplésével el is készült.

A történet egy mindentől távol lévő magánklinikában játszódik, ahová Patrick (Jackson Gallagher) azután került, hogy megölte édesanyját (Simone Buchanan) és annak szeretőjét, majd kómába esett. A klinikát a titokzatos Dr. Roget (Charles Dance) vezeti, aki betegeivel durván bánik, valamint kísérleteket végez rajtuk. Patrick telekinetikus erővel bír és ennek segítségével felveszi a kapcsolatot az új ápolónővel.

A film, melyben olyan ismerős arcok is felbukkannak, mint A Kaptárból ismert Martin Crewes, vagy a Fenyvesvölgyi kalandok Chewie-je, Jackson Gallagher, október 17-én kerül az ausztrál mozikba.


A film hivatalos plakátja

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek