Starity

Hamarosan jön Kat Graham vadonatúj klipje

2013. július 19. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő a JustJareddel beszélt új daláról, a Power-ről és rengeteg érdekességet elárult ezzel kapcsolatban.

hirdetés
Hamarosan jön Kat Graham vadonatúj klipje
Fotó: Gabrielle Revere

Június utolsó napjaiban látott napvilágot Kat Graham legújabb dala, ami a Power címet kapta. Azóta már egy dalszöveges videó is készült hozzá, melyet a színész-énekesnő YouTube-csatornáján lehet megtekinteni és maga a dal is hódító útjára kelt, mivel sokak tetszését elnyerte. Ezért is érdekli az embereket, hogy vajon várható-e hozzá egy videoklip és ha igen, mikor. A JustJared pedig most végre elejét vette a találgatásoknak és megkereste Kat-et, aki szívest-örömest válaszolt kérdéseikre, mitöbb azt a megtiszteltetést is megadta az oldalnak, hogy a kislemez borítóját elsőként mutathatták be.

„Lesz majd hozzá videó. De először is az elkövetkezendő pár hétben néhány más dolgot fogok kiadni a rajongóimnak, mielőtt még leforgatjuk a klipet. Minden annyira jól jön ki együtt és nagyon büszke vagyok a dalra és minden másra, ami körülötte forog” - osztotta meg a Vámpírnaplók sztárja, aki, lássuk be lehengerlően fest a Tony Duran által készített borítón.

Fotó: Tony Duran

Kat elárulta továbbá azt is, hogy biztos ötleteik még nincsenek a kisfilmmel kapcsolatban, de mindenképpen bő jelentéssel bíró klipet akarnak, mely tökéletesen visszahozza a dal üzenetét is, melyről szintén mesélt. „A dal igazából alapvetően egy himnusz, ami arról szól, hogy milyen érzés, amikor valaki erőt ad neked. Ez lehet a családod, de akár egy kapcsolat, vagy a legjobb barátod, vagy akárki, aki látja a legjobb részedet és ki is tudja hozni belőled, erősnek érzed magad mellette”

De kiderült, hogy eddig körülbelül 63 dalt énekelt fel a stúdióban, köztük a Put Your Graffiti On Me-vel, a Heartkiller-rel, az Against the Wall EP-n található összes számmal és természetesen a friss és ropogós Powerrel, ami elmondása szerint az egyik legjobb közülük, ezért elsők között szerette volna kiadni. Azt azonban, hogy mikor örvendezteti meg rajongóit egy albummal nem tudni, azonban megnyugtatásképpen elárulta, az év végéig még biztos, hogy hallhatunk néhány új dalt.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek