Starity

Orphan Black: jön a második évad

2013. július 20. 15:03   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014 tavaszán folytatódik Tatiana Maslany főszereplésével a második évad. A sorozat készítői pozitívan nyilatkoztak a folytatásról.

hirdetés
Orphan Black: jön a második évad

A napokban jelent meg DVD-n az Orphan Black első évada, de máris dolgoznak a soron következő második évadon a készítők. A kanadai Space Channel és a BBC America is megerősítette a hírt, hogy berendelték az Orphan Black következő évadját.

Szintén 10 részes lesz, és áprilisban kerül a képernyőre. A sorozat készítői, Graeme Manson és John Fawcett megosztottak pár részletet, mi történhet majd Sarah Manninggel.

A sorozatban Sarah találkozik a klónjaival és együttesen próbálnak rájönni, kik felelősségek a klónozásért, ki az, aki eredeti és végül hogyan tudnak szembeszállni azokkal akik, meg akarják őket ölni.

A sorozat végén több szálat is kérdésesen hagytak, továbbra is menekülnie kell Sarahnak a rosszfiúk elől. Fény derülhet arra, hogy a lánya, Kira hogyan tudja meggyógyítani önmagát, vagy éppen arra, hogy Sarah nevelőanyja miért tűnt el.

Nagy valószínűséggel még több klónnal találkozhatunk majd a második évadban. Középpontba kerül Cosima betegsége is.

„Ezek a nyilvánvaló kérdések, amelyekre válaszokat szeretnének kapni a nézők. Biztosíthatom őket, megkapják, de nem rögtön. Az egyik jó dolog a sorozatban, mindez a rejtélyes ügy. A tény az, hogy az emberek nem tudják, mire számíthatnak a folytatásban, mi hogyan fog történni. És ezt mi szeretjük” – nyilatkozta Fawcett.

Az első évad elején nem gondolták volna a készítők és a nézők, hogy az Orphan Black megéli a második évadot, de mire befejeződött a 10. rész, igazi rajongótáborra tettek szert. Igaz, összességében így sem magaslik ki nézettségi adataiban, de a kanadai televíziózás történelmében nagyon jól teljesít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek