Starity

Miley Cyrus kitálal

2013. július 20. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a The Sunnal készített interjújában elárulta, miért hiszi, hogy a világ egy „elb*szott hely”, és bevallotta: tényleg drogról énekel legújabb dalában, holott korábban állandóan tagadta.

hirdetés
Miley Cyrus kitálal

A húszéves énekesnő a The Sun riportereivel ült le beszélgetni Londonban – ezúttal is első helyen szerepelt a témák között legújabb videoklipje, a We Can’t Stop, amely sokaknál kiverte a biztosítékot. A klip rekordot döntött múlt hónapban, hiszen több mint tízmillió megtekintést kapott, huszonnégy órán belül.

„A világ annyira elb*szott hely. A legutolsó dolog, ami miatt aggódniuk kellene az embereknek, az az én édes kis videóm! Cenzúrázták a számat... Itt, az Egyesült Királyságban. Egy böszme nagy X-et tettem a számra” – mesélte felháborodva.

„Az emberek elfelejtették Britney-t, pedig ő is ugyanezt tette, Madonna és Britney is lejátszotta ezt” – érvel később, tisztában van azzal, hogy a klip provokatív, de szerinte a showbizniszben élő embereknek merniük kell, hogy nyerjenek.

Előkelő téma volt a bulvársajtóban egy ideig, hogy vajon Mollyt (szleng az ecstasyra) vagy Miley-t énekel a We Can't Stopban – eddig felháborodva cáfolta a híreket, miszerint a kábítószer szóba kerül a dalban, most viszont megerősítette azokat a riporter kérdésére.

„Hát ez attól függ, ki hallgatja. Ha tízéves vagy, akkor Miley-t mondok, de ha tudod, miről van szó, akkor tudod. Csak azt akartam, hogy játsszák a rádióban, mert már így is annyira átszerkesztették az eredeti szöveget.”

Miley tervezi továbbá, hogy folytatja vad életstílusát, s most, hogy Londonban jár, megígérte: meglátogatja a legnépszerűbb szórakozóhelyeket, sőt, sztriptízbárokba is benéz, ahol transzszexuális sztripperekkel és fétiselőadókkal ismerkedhet meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek