Starity

Durva! Drogot találtak a gyerekmenüben

2013. július 21. 14:02   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sosem lehet tudni, hogy milyen bizarr dolgot találunk az ételünkben. Egy amerikai kisgyerek és nagyapja egy marihuánával megtöltött pipát fedezett fel a menüjében.

hirdetés
Durva! Drogot találtak a gyerekmenüben

Nem hitt a két szemének egy idős férfi és négyéves kisunokája, ugyanis egy Michigan állambeli gyorsétteremben, a Burger Kingben drogot találtak a gyerekmenüben. A dobozban a hamburger és a sült krumpli mellett egy marihuánával töltött pipa is volt.

Később kiderült, hogy az egyik ott dolgozó rejtette el az anyagot, mivel attól tartott, hogy a főnöke észreveszi a tiltott drogot. A 23 esztendős férfi úgy vélte, hogy ez lesz a legbiztonságosabb hely arra, hogy elrejthesse az eszközt. Azonban ez nem az ő napja volt, ugyanis nem elég, hogy lebukott, de a nagypapa még a rendőrséget is kihívta és nemcsak az esetet jelentette, hanem az gyorsétteremben parkolójában álló kocsit is, amelyben igen gyanús fiatalemberek ültek.

A rendőrség alaposan átkutatta a járművet és még több marihuánára bukkantak rá, tehát a fiatal dolgozó mellett még a két társát is letartóztatták drogbirtoklás vádjával. Csupán egy éjszakát kellett a rendőrörsön tölteniük, ezután szabadon engedték őket, azonban majd a későbbiekben drogbirtoklás miatt a bíróságon kell felelniük tettükért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek