Starity

Paris Hilton családot akar alapítani

2013. július 21. 16:04   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Paris Hilton, akit a legtöbben csak a botrányai miatt ismerünk, szeretne megkomolyodni és egy fontos döntésre szánta el magát.

hirdetés
Paris Hilton családot akar alapítani

Paris Hilton, a híres botrányhősnő nemrégiben a HELLO! magazinnal készített egy interjút, amelyben elárulta, hogy nagyon fontos szerepet játszik az életében a család, és minél hamarabb szeretne egy kisbabát is szülni.

„A család nagyon fontos szerepet játszik az életemben. Szeretnék anya lenni. Egyelőre csak kisállataim vannak, mindannyiuk édesanyja vagyok” – mesélte a riporternek a szőkeség, mad arról is beszélt, hogy egyvalami mindenképp meg fogja előzni a nagy babaprojektet: a házasság.

„Néha úgy érzem, egy óriási, fantasztikus esküvőt szeretnék, máskor pedig csak úgy vagyok vele: 'Fiji legyen vagy Bora Bora?' Vagy egy eldugott sziget, ahol egy kicsi és meghitt szertartást tarthatnánk. Nehéz döntés... vagy legyen mindkettő?”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek