Starity

Sztárok és kedvenc táskáik

2013. július 23. 10:10   |   Szerző: coke.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A táskák minden nő életében fontos szerepet játszanak. Pár darabot csak igen ritkán hordunk, néhányat viszont alig lehet levakarni rólunk. Ezzel a sztárok nincsenek másképp.

hirdetés
Sztárok és kedvenc táskáik

Egy szupersztár általában csak nagyon ritkán veszi fel ugyanazokat a ruhákat, ha kiruccan valahová, rendezvényeken például követelmény, hogy egyazon ruhában kétszer nem jelenhetnek meg.

A kiegészítők természetesen kivételeket képeznek, különösen a mindennapokban, előfordul, hogy a celebek hetekig, évekig ugyanannak a darabnak hódolnak. Lássuk kedvenceink kedvenceit!

Sienna Miller

A szőkeségen már többször lehetett látni ezt a darabot, ami Stella McCartney 2013-as tavaszi kollekciójából származik. A zöld kígyóbőr mintázatú táska nem éppen az, ami minden ruhához illik, de Sienna már sok színhez, például sárgához és piroshoz is viselte.

Anne Hathaway

A rövid hajú színésznő is egy Stella McCartney-táska mellett tette le a voksát. Anne Hathaway a citromsárga kistáskát már felvette egy téli szetthez Svájcban, majd Los Angelesben viselte egy Victoria Beckha-ruhához. A harmadik képen egy hétköznapi szetthez párosította.

Sarah Jessica Parker

A mindig divatos Sarah Jessica Parkernek ez a Belstaff-táska igen a szívéhez nőtt. Az Ancaster névre keresztelt bőrtáska igen praktikus, nyári ruhához, de kötött kardigánkhoz is remekül passzol.

Rihanna

Rihanna Amerika iránti szeretetét a táskájával próbálja kifejezni, ezen a Gucci-retikülön ugyanis a logón megtalálhatóak az amerikai zászló motívumai. Rihanna farmersorttal és nyomott mintás felsővel egyaránt hordja.

Eva Mendes

Ryan Gosling barátnőjének ez a táska is megtalálható a szekrényében. A szóban forgó darab Ralph Laurentől származik. Az első két képen Eva ugyanazt a barna övet választotta oldaltáskájához, amely elég nagy ahhoz, hogy a legfontosabb dolgok beleférjenek, mégsem túl óriási, minden könnyen megtalálható benne.

Emma Stone

A fiatal szőkeség egyik kedvence ez a darab a Burberry márkától. Sokszor láthatjuk ezzel a tasival, egyik repülőútján is ebbe pakolt.

Keira Knightley

A Karib-tenger kalózai sztárját számos alkalommal kapták lencsevégre egyik kedvenc kiegészítőjével, ezzel a hátizsákszerű, óriási Ostrich Hobo Miu Miu-tatyóval, ami retikülnek korántsem nevezhető.

Jennifer Garner

Lehet, hogy „lány a szomszédból” stílussal rendelkezik, de nagyon odafigyel arra, milyen kiegészítőkkel lép utcára, és nem tud ellenállni egy luxusterméknek, ha az valóban egyszerre hasznos, praktikus és szép. Ha nem a gyermekeit cipeli a karján, akkor ezt a Cartier Marcello-kézitáskát, amely ezer dollártól kapható.

Carey Mulligan

A nagy Gatsby sztárja igazi klasszikus szépség, imádja a régimódi, egyben modern divatot, és természetesen nem tud ellenállni a táskáknak. Ez a Dolce & Gabbana-táska, amely a Miss Sicily névre hallgat, az egyik kedvence, egy ráérős diáklánynak is remek választás lenne – sajnos az ára kevésbé vonzó, hiszen 1795 és 3000 dollár (400–670 ezer forint) között mozog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek