Starity

Megjelent Ariana Grande új dala

2013. július 23. 13:01   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana Grande új dala, a Baby I nemrég debütált – azonnali siker lett a rajongók körében.

hirdetés
Megjelent Ariana Grande új dala

Ariana Grande új kislemezéből, a Baby I-ból eddig csak részleteket hallhattunk, tegnap viszont megjelent teljes verzióban is – először a Power 106 LA rádióállomáson fogja élőben előadni.

Ariana már három éve készíti új albumát, mely a Yours Truly nevet kapta, érthetően izgatott a megjelenéssel kapcsolatban, ugyanakkor nagyon elfoglalt. Nemsokára nyári turnéra indul és videoklipet is forgat, ezenkívül Justin Bieberrel és Demi Lovatóval is tervezi az együttműködést.

„Nagyon sokat dolgoztam és dolgozom most is. Izgatott vagyok és nagyon boldog, hogy az emberek és a rajongóim végre hallhatják a munkám. Remélem, hogy tetszeni fog nekik, mert ez most nekik és értük szól” – nyilatkozta Ariana.

A dalt nemrég Justin Bieber is megdicsérte a Twitteren! „Úgy látom, mindenki megőrült az új dalodtól. Nagyon tudsz énekelni. Látjuk egymást a #Believe turnén! Gratulálok!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek