Starity

Megszületett a hercegi pár gyermeke

2013. július 22. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hercegné életet adott első gyermekének, aki teljesen egészségesen jött a világra.

hirdetés
Megszületett a hercegi pár gyermeke

Vilmos herceg és Katalin hercegné kisfia makkegészségesen látott napvilágot, 3,8 kilóval a St Mary Kórházban, Londonban, 4 óra 24 perckor, július 22-én. A hivatalos bejelentést néhány perce tették közre a Buckingham-palota előtt, a baba születésénél a pár szeretett barátai és persze a családja is részt vett.

Kate-et ma reggel, hat óra körül szállították autóval kórházba, miután megindultak az első fájások. Az újszülött trónörökös a harmadik a sorban, Károly és Vilmos herceg után.

Kate decemberben jelentette be, hogy állapotos, a nyilvánosság előtt csak június tizenötödikén mutatkozott, amikor a királynő születésnapját ünnepelték. A páros 2011 áprilisában kötötte össze életét a Westminster Apátságban, az esküvőről több dokumentumfilm is készült.

A család ma reggel megköszönte a kórháznak, hogy különös figyelmet fordítottak rájuk..

„Szeretnénk köszönetet mondani a Lindo Wing személyzetének és az egész kórháznak a kiváló ápolásért, amit nyújtottak. Tudjuk, hogy ez egy nagyon elfoglalt időszakot jelentett a kórháznak, és szeretnénk megköszönni – a személyzetnek, a betegeknek és a látogatóknak – a megértésüket.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek