Starity

Selena Gomez továbbra is szingli

2013. július 23. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jelenának vége – derült ki a Ryan Seacrestnek adott interjúból. Emellett Selena arról is mesélt, hogy mik a tervei 21 születésnapja után.

hirdetés
Selena Gomez továbbra is szingli

Selena Gomez tegnap, július 22-én töltötte be 21. életévét, tehát hazájában is felnőttnek számít. Születésnapja előtt még részt vett Ryan Seacrest műsorában, ahol egy hosszabb interjú keretében beszélt zenéről, randizásról, terveiről. Az interjú egyik része ki is szivárgott, amelyben kiderült, hogy az álompár, Selena és Justin Bieber nincsenek együtt.

„Rengeteget tanultam. Megtanultam, hogy legközelebb sokkal bizalmasabban kell kezelnem a dolgokat. Őszintén. Nem szeretem, ha nagy az egója valakinek. Úgy értem, ebben a szakmában nehéz randizni. Valóban az, mert leginkább szórakoztatónak kellene lennie, mintsem valami komolynak. Olyasvalakit szeretnék, aki meg tud nevettetni és hétköznapi, és megérti az életstílusom és azt, ahogyan élni akarok”mondta el Selena.

Az interjú során szó esett a barátokról és arról, hogy mi határoz meg leginkább minket, embereket:

„Az vagy, akikkel körülveszed magad. Tudom, hogy ez nagyon közhelyes mondás, de igaz. Tanúja vagyok mindezeknek. A nap végéhez érve a siker semmiség, ha nincsenek megfelelő emberek akikkel ezt megoszd, és végül magányosan érzed magad”fűzte hozzá. Ryan továbbá kitért a Justin-témára is – Selena pedig röviden elmondta, hogy nincsenek együtt és szingli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek