Starity

Zac Efron Vanessa Hudgensről mesélt

2010. augusztus 16. 10:10   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zac Efron (22) végre kinyitotta a száját és beszélt a kapcsolatáról Vanessa Hudgensszel.

hirdetés
Zac Efron Vanessa Hudgensről mesélt

Amikor Zac Efront a Details szeptemberi számában arról kérdezték, hogy miért van már öt éve Vanessa Hudgensszel, így felelt: „Elhihetitek, erőltetem az agyamat. Miért nem csajozok? Az egyik haverom nem is olyan régen azt mondta: 'Már azt sem tudod, hogy mi folyik kint'. Otthon ülsz, és a tv-t bámulod.”

A Charlie St. Cloud című film sztárjának nincs hiánya gyönyörű hölgyekben, akik imádják őt. De Zac mindenkit biztosít afelől, hogy ő bizony monogám típus. „Mindenki arra buzdít, hogy csajozzak. Egy csomó srác élvezné a helyzetet, de én egyáltalán nem vagyok ilyen.”

Efron arra a pletykára is reagált, hogy Vanessával való kapcsolata csak reklámfogás: „Ez tiszta őrület. Nem lennénk együtt ilyen régóta, ha csak reklámfogás lenne az egész.” A lánnyal való kapcsolatát unalmasnak mondja. „Nem túl érdekes, és nem kerül semmibe. Minden úgy van, ahogy lennie kell. És minden igazi.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek