Starity

Megnősült Rick Harrison

2013. július 23. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rick Harrison a Zálogcsillagok címre hallgató műsorban már megmutatta tehetségét, már ami a régiségeket illeti, hiszen a legtöbb esetben jó üzletet köt. Most azonban nem egy újabb régiséggel, hanem egy gyönyörű feleséggel gazdagodott a zálogos.

hirdetés
Megnősült Rick Harrison

Rick Harrison nagy sikerű műsorát, a Zálogcsillagokat hazánkban kizárólag a History csatornán tekinthetik meg a rajongók, melynek során Rick édesapja és fia társaságában, valamint Chumlee közreműködését élvezve vezeti nagy sikerű zálogkereskedését, melyben a Star Wars-ereklyéktől kezdve, a polgárháborús naplókon át a legnagyobb sztárok posztereiken túl az első nyomásos több százéves könyvekig mindenki megtalálja a kedvére valót.

Ugyan Rick fejét nem először kötik be, mivel már volt két félresikerült házassága, ám családja és barátai bíznak abban, hogy a zálogcsillag végül megállapodik a 37 éves Deanna mellett. A nászra Laguna Niguelben, Kaliforniában került sor 180 közeli rokon és barát jelenlétében.

Rick három fia, Corey, Adam és Jake között kisebb vita bontakozott ki a fő násznagy és tanú címért, ám végül elsimították nézeteltéréseiket. A gyűrűhordozó szerepe ezúttal nem Frodóra esett, hanem Rick jó barátjára és kollégájára, Austin „Chumlee” Russellre és a Counting Carsból ismert Danny Krokerre.

Ami a ruhákat illeti, Rick egy egyszerű fekete öltönyt viselt csokornyakkendővel, Deanna pedig egy elegáns hosszú fehér ruhát, melyet meseszép csipkét idéző kivágások díszítettek. Úgy tűnik, a zsák mgtalálta a foltját, ugyanis Deanna számára is ez volt a harmadik nagy nap, valamint Rickhez hasonlóan ő is háromgyermekes szülő, ám neki lányai vannak. Gratulálunk az ifjú párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek