Starity

Cleirys Velasquez lett Miss Costa Maya Panama 2013

2013. július 23. 12:12   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves Cleirys Velasquez fogja képviselni Panamát az idei Costa Maya fesztiválon, mely végén egy lány fejére korona kerül majd.

hirdetés
Cleirys Velasquez lett Miss Costa Maya Panama 2013

Panama kiválasztotta delegáltját az idei Miss Costa Maya versenyre. Júliusban derült ki, hogy a 20 éves  Cleirys Velasquez fogja képviselni az országot. A címet Karen Jordán adta át neki, aki tavaly második helyen zárta a nemzetközi versenyt, majd 2013 áprilisában a győztest megfosztották a címétől, így ő lett a Miss Costa Maya cím birtokosa.

Cleirys nem most először fogja képviselni Panamát nemzetközi versenyen. 2010. októberében ő utazott ki Costa Ricába, a Miss Teenager Universe versenyre, ahol egy különdíjjal gazdagodott és bekerült a középdöntőbe. 2012-ben pedig Carolina Brid őt koronázta meg a Miss Tourismo Panama szépségversenyen, így decemberben ő képviselte országát a nemzetközi döntőn.

A Nemzetközi Costa Maya fesztivál – melynek sztrárfellépői között ott lesz a Latin Grammy-díjra jelölt zenekar, a Los Yonics is – augusztus 1. és 4. között kerül majd megrendezésre, melyre Panama mellett már Honduras, Costa Rica, Nicaragua, Mexikó és El Salvador is kiválaszotta küldöttjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek