Starity

Klippremier: Kelly Rowland — Dirty Laundry

2013. július 23. 12:12   |   Szerző: Beliyah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelly Rowland albuma június 14-én jelent meg, Talk a Good Game címmel. Eddig két kislemez jelent meg az albumról, az utóbbihoz, a Dirty Laundryhoz tegnap került fel a videó a YouTube-ra.

hirdetés
Klippremier: Kelly Rowland — Dirty Laundry

Kelly Rowland szólókarrierje alatt négy stúdiólemezt készített el. Utóbbi idén júniusban készült el, Talk a Good Game címmel. A dalok stílusa inkább visszahúzott az R&B felé, hiszen Kellynek korábban volt egy kisebb stílusváltása.

Eddig az album dalaiból kettő kapott kisfilmet. Az egyik a Kisses Down Low-hoz készült el, a másik pedig tegnap látott napvilágot a Dirty Laundry című dalhoz. A dal Kelly régi érzéseiről szól az egykori Destiny's Child-taggal, Beyoncéval és Kelly volt vőlegényével, Roy Williamsszel kapcsolatban.

Beyoncéról olyan sorokat hallhatunk a dalban, mint például: „Évekig nem is akartam zenélni, miről is dalolászhattam volna? Úgyis ő a nagy sztár, az én hülyeségeimre nem kíváncsi senki." Később a dal végén azonban kiderül, hogy túltette magát Kelly a féltékenységen, és a legjobb barátnők maradtak volt munkatársával.

Exvőlegényéről azonban keményebben kitálal. A férfi sűrűn zsarolta és bántalmazta lelkileg Kellyt, amiről előtte nem hallhattunk. A lányt családja és Beyoncé ellen is uszította többek között.

Beyoncé büszke Kellyre, amiért vállalni merte egykori érzelmeit. Kelly is boldogabb és felszabadultabb, mint valaha volt. Számos fellépése van, és interjúkra hívják. Emellett az amerikai X-Faktor egyik mentora.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek